Dr.Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu
MENDERES MAH. FATİH SOK. NO.9 AKEVLER NİZİP/GAZİANTEP

VİZYON

İLKE VE İNKILAPLAR DOĞRULTUSUNDA YARATICI, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, DEĞERLENDİREN, PAYLAŞAN VE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE HAREKET EDEN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN EKİP RUHUNA SEVGİMİZİ DE KATARAK OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNDE YAYGINLAŞTIRMAK VE BU ANLAMDA PROJELER ÜRETMEK.

MİSYON

Biz Dr Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu olarak okul öncesi çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

TEMİZ OKUL TEMİZ TOPLUM RPOJESİ İLE BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL BAŞARILARIMIZ ARASINDADIR.
Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAHÇI-ÖĞLECİ)

İKİLİ (SABAHÇI-ÖĞLECİ)

SABAH 7:30/12:30 ÖĞLE 12:30/17:30

DOĞALGAZ

GAZİANTEP MERKEZE 45 KM UZAKLIKTADIR.

İLÇE MERKEZE 5 KM UZAKLIKTA AKEVLER CİVARINDA ESKİ ANTEP YOLU ÜZERİNDEDİR.

Proje Çalışmaları

YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ EKO OKUL PROJEMİZ, SIFIR ATIK VE BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.